Ridica gratuit comanda din magazinul BooMag.ro, Popesti-Leordeni, Ilfov, Drumul Fermei 73A.

Biciclete copii

Afiseaza: 1-24 din 125 produse

 Filtre

Biciclete pentru copii


 

 

 

 

 

Mersul pe bicicletă reprezintă o abilitate importantă pe care cel mic trebuie să o dobândească cât mai repede. Nu doar că este o deprindere deosebit de utilă, dar va marca și trecerea la o copilărie mult mai activă. Primele tentative le va face cu ajutorul tricicletelor și a bicicletelor fără pedale, urmând ca apoi să utilizeze versiunile junior.
 


Este important ca trecerea să se facă în baza aptitudinilor copilului. Fiecare persoană învață diferit iar cel mic va dobândi abilități noi în timp. De aceea, nu este indicat să faci trecerea la un model mai avansat până când copilul nu stăpânește pe deplin modelul cu care se antrenează.

 

 

 
 

Ce tipuri de biciclete pentru copii pot achiziționa pe boomag.ro?

 

 

In oferta boomag.ro vei găsi biciclete ușoare pentru copii organizate pe categorii de vârstă și abilități. Producătorii disponibili realizează modele adecvate celor mici, create pentru a limita riscul accidentărilor și efortului depus de copii.

 

Poți opta pentru biciclete pentru copii cu cadru de oțel, plastic, magneziu, lemn și aluminiu. Dacă îți dorești să achiziționezi biciclete copii ieftine, optează pentru modele din plastic. Aceste sunt ideale pentru a-i obișnui pe cei mici cu gesturile pe care le fac atunci când manevrează o bicicletă.

 

În prima etapă a familiarizării copiilor cu ciclismul este important ca aceștia să deprindă forma corectă de utilizarea a bicicletei și dragostea de mișcare. Alege bicicleta care se potrivește cel mai bine copilului tău și bucură-te de o experiență unică. În plus, pe boomag.ro ai și piese pentru biciclete,care te vor ajuta să repari ușor bicicleta celui mic.

 

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!