Lumini bicicleta

Afiseaza: 1-24 din 325 produse

 Filtre
Luminile pentru biciclete sunt destinate să vă ajute să vedeți sau să fiți văzut mai bine atunci când călătoriți pe întuneric. Atunci când farul bicicletei dumneavoastră luminează clar calea, veți observa gropile, bălțile sau alte obstacole din timp pentru a le putea evita. De asemenea un stop de bicicletă bun, vă asigură vizibilitatea pe timpul nopții.

Reglementările privind iluminatul bicicletelor sunt de obicei incluse în legea traficului rutier. De regulă, o bicicletă este considerată sigură la drum seara, noaptea sau în condiții de vizibilitate slabă atunci când este echipată cu lumini și reflectoare adecvate. Acestea se pot clasifica astfel:
Lumini frontale: lumini albe cu reflectoare și flux continuu - faruri bicicletă (individual sau combinat);
Luminile din spate: lampă stop led de poziție roșie cu reflectoare și flux continuu (individual sau combinat);
Pedale: reflectoare galbene, orientate atât în ​​față, cât și înapoi;
Spițe și anvelope: benzi reflectorizante pe anvelope sau cel puțin două reflectoare spițe pe roata din față și din spate.Ce lumini sunt cele mai potrivit pentru bicicleta ta?

În lista de mai sus, puteți vedea că iluminarea bicicletelor sigure pe șosea cuprinde surse de lumină activă și pasivă. Elementele active, cum ar fi farul față și stopul led din spate, sunt alimentate de baterii, acumulatori sau de un dinam și emit lumină independent, în timp ce elementele pasive, cum ar fi reflectoarele din față, din spate și din spițe, reflectă doar orice lumină care le lovește. În magazinul nostru BooMag.ro le veți găsi toate tipurile de articole pentru iluminare și siguranță în timpul pedalatului.


Lumini bicicletă cu baterii, dinam sau acumulator?

Luminile cu dinam au fost pentru mult timp singura alternativă de iluminare a bicicletelor. Deși tehnologia a evoluat, farurile cu dinam vor păstra întotdeauna câteva avantaje precum:
- instalare fermă pe cadrul bicicletei;
- risc mic de furt;
- nu trebuie să îți faci griji cu privire la încărcarea luminilor bicicletei, vei putea conta mereu pe acestea.Luminile cu baterii pentru biciclete:
Avantaje:
- instalare rapidă;
- greutate redusă;
- schimbare rapidă a bateriilor când se descarcă.
- cost mic la achiziționare.

Dezavantaje:
- durată limitată de iluminare (până se descarcă bateriile);
- ușor de furat;
- riscul de a le uita înainte să pleci cu bicicleta în tură;
- riscul de a pleca în tură cu bicicleta cu bateriile descărcate la sistemul de iluminare.
- costul frecvent al achiziției de baterii.Luminile cu acumulatori pentru biciclete:
Avantaje:
- lumină puternică;
- încărcare rapidă prin USB de la orice device/ priză;
- montare/ demontare ușoară

Dezavantaje:
- cost mare de achiziție;
- durată limitată de iluminare (până se descarcă acumulatorul);
- ușor de furat;
- riscul de a le uita înainte să pleci cu bicicleta în tură;
- riscul de a pleca în tură cu bicicleta cu acumulatorul descărcat la sistemul de iluminare.Găsiți iluminarea potrivită pentru biciclete la BooMag.ro

În magazinul online BooMag.ro, veți găsi o gamă largă de lumini pentru biciclete de la stopuri, faruri și reflectoare individuale la seturi de lumini care includ lumini pentru biciclete pentru față și spate. Dacă nu ești încă sigur ce model este potrivit pentru tine și dorești niște sfaturi, nu ezita să contactezi serviciul clienți BooMag.ro în orice moment. Personalul nostru va fi bucuros să te ajute!


 

Suport clienti Luni- Vineri 9.00- 18.00

0722477656 contact@boomag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!