Frana bicicleta

Afiseaza: 1-24 din 314 produse

 Filtre
De ce există atât de multe tipuri diferite de frâne pentru biciclete?

Ca și în cazul tuturor celorlalte piese pentru biciclete, au existat o serie de noi evoluții în sectorul frânelor în ultimii ani. Tipurile tradiționale de frână, pe de altă parte, nu au dispărut de pe piață si rămân în vânzare în multe versiuni. Rezultatul este o varietate fără precedent de frane pentru bicicleta, insa două sisteme diferite domină lumea frânelor: frânele clasice pe jantă și frânele cu disc relativ noi.


Care sunt avantajele frânelor cu disc pentru biciclete?

Pentru bicicletele de munte și biciclete electrice, dar și pentru bicicletele moderne de ciclocross, bicicletele de trekking și multe biciclete oras, frânele cu disc sunt standardul industrial de ani de zile și au înlocuit diferitele tipuri de frâne pe jantă. Chiar și în sectorul bicicletelor de sosea frânele cu disc au câștigat în mod constant teren.

Avantajele sunt evidente: frânele cu disc, mecanice sau hidraulice, opresc roata rapid și eficient, puterea de frânare poate fi controlată foarte bine și este aproape neafectată de ploaie. Mai mult, janta nu se uzează și nu se încălzește. Există diferite sisteme de montare a discurilor de frână pe butucul rotii, deci este important să vă asigurați că butucul și discul de frână sunt compatibile.

In magazinul nostru BooMag.ro gasesti o gama variata de frane pentru bicicleta ta indiferent de tipul de ciclism pe care il practici la preturi competitive.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!