Ridica gratuit comanda din magazinul BooMag.ro, Popesti-Leordeni, Ilfov, Drumul Fermei 73A.

Biciclete de oras

Afiseaza: 1-24 din 70 produse

 Filtre

Biciclete de oraș 

City bike sau bicicleta de oraș este un model compact, cu un design deosebit și perfect adaptată nevoilor unei metropole aglomerate. Este opțiunea ideală pentru transportul rapid și eco dar și pentru distracția de weekend din zonele limitrofe marilor orașe. Dacă vrei să te distrezi la maxim, să fii în cea mai bună formă fizică și să protejezi mediul, atunci ai nevoie rapid de o bicicletă de oraș.

 

Cum aleg o bicicletă de oraș?
 


Dacă pentru o bicicletă de munte ai nevoie de dotări speciale care să facă față traseului propus, când vine vorba de bicicletele de oraș nevoile sunt de natură practică. Ai nevoie de o bicicletă de oraș pentru bărbați care poate fi parcată ușor, să fie utilizabilă pe toată durata anului (chiar și atunci când vremea este mai dificilă) și care nu are nevoie de mentenanță deosebită.

În plus aceasta trebuie să corespundă esteticii personale. În cazul bicicletelor de damă acestea pot avea accesorii interesante și un look vintage sau o culoare deosebit. Printre accesoriile de biciclete de oraș se numără coșurile inedite, care pot da o notă deosebită oricărei biciclete. 

Bicicletele de oraș din oferta Boomag.ro au cadre de oțel sau aluminiu și pot avea roți cu diametru 26 sau 28 de inch. Este important ca setările și caracteristicile bicicletei alese să corespundă nevoilor tale. O bicicletă de oraș trebuie să fie ușor de folosit și să fie compatibilă stilului tău personal. În plus, este important ca aceasta să fie ușor de transportat cu mașina personală în cazul în care vrei să o utilizezi doar pe o anumită porțiune din traseul tău zilnic. 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!