Ridica gratuit comanda din magazinul BooMag.ro, Popesti-Leordeni, Ilfov, Drumul Fermei 73A.

Antifurt bicicleta

Afiseaza: 1-24 din 137 produse

 Filtre
Asigură-ți bicicleta! Pune-i antifurtul si încuie-l!


Nu este nimic mai neplăcut, decât să-ți fure bicicleta. Tot ceea ce ai investit se pierde
într-un moment.

Pentru a îmbunătăți siguranța bicicletei, cel mai simplu mod este să achiziționați un antifurt pentru biciclete. Există diferite tipuri de antifurturi cu diferite tipuri de avantaje. La BooMag.ro puteți alege dintr-o gamă largă de antifurturi pentru biciclete. Această categorie de produse conține antifurturi de bicicletă cu lanț, antifurturi cu cabluri de oțel, antifurturi modulare (pliabile) și de asemenea antifurturi în formă de U pentru cadrul bicicletei. Mai mult, vă oferim și antifurturi pentru protecție împotriva furtului de accesorii pentru o securitate suplimentară. Privind avantajele antifurturilor cu lanț, puteți spune cu siguranță că reprezintă unul dintre cele mai sigure tipuri de antifurturi pentru bicicletă. Lanțurile lor grele sunt greu de tăiat. În plus, antifurturile cu lanț sunt  destul de ieftine


Antifurturile cu cablu din oțel sunt destul de ușoare și se potrivesc confortabil în rucsac. Le puteți utiliza în combinație cu alte sisteme de blocare a bicicletelor pentru a vă asigura accesoriile detașabile precum șaua, suportul de bidon sau roțile bicicletei.


Antifurturile modulare sau antifurturile pliabile oferă siguranță ridicată și pot fi pliate într-o cutie mică care se potrivește ușor în geantă. Când le depliați, acestea creează un antifurt pentru biciclete în formă geometrică. Bazându-se pe tehnologia ABUS, antifurturile modulare se dovedesc a fi foarte sigure.


Combinarea a două tipuri de antifurturi s-a dovedit a fi cea mai eficientă prevenție împotriva furtului de biciclete.
S-ar putea să fiți deja familiarizați cu antifurturile în formă de U. Se potrivesc destul de bine în jurul anvelopei față și spate sau a cadrului. Nu mulți au avut succes încercând să le spargă.


Nu există niciun antifurt de bicicletă care să vă ofere garanția 100% că nu vii se va fura bicicleta niciodată. Cu toate acestea, o combinație de mai multe antifurturi de bicicletă îl va face pe hoț să renunțe la gândul de a fura bicicleta.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!