Ridica gratuit comanda din magazinul BooMag.ro, Popesti-Leordeni, Ilfov, Drumul Fermei 73A.

Pantofi ciclism

Afiseaza: 1-24 din 84 produse

 Filtre

De ce trebuie să te echipezi cu pantofi ciclism?
 

 

În comparație cu pantofii de alergare sau de jogging obișnuiți, pantofii de ciclism au tălpi mai rigide, care asigură un transfer eficient de energie în timp ce pedalezi. În plus, mersul în șlapi sau sandale poate fi riscant, deoarece pantofii ar putea aluneca de pe pedale și ar putea duce la un accident.

Îți recomandăm să acorzi atenție asupra 
echipamentului de ciclism 
pentru a te bucura de o experiență pe bicicletă în siguranță.

 

Cum să alegi pantofii potriviți pentru ciclism?

 
 
 

Pantofii de ciclism sunt pentru MTB, șosea sau casual.

Pantofii MTB au tălpi robuste și flexibile pentru a absorbi șocurile și loviturile în timpul cursei. Crampoanele sunt înglobate în talpă pentru a facilita mersul de jos. Sistem de prindere de pedală cu 2 găuri.
 

Toți pantofii de șosea ar trebui să fie ușori, bine ventilați și rigizi deoarece ciclistul petrece mult timp în aceeași poziție, spre deosebire de MTB, unde  mișcarea întregului corp controlează bicicleta.
 

Pentru o plimbare de weekeend prin oraș, îți recomandăm pantofii casual fără crampoane, cu talpă plată.

 

Ce înseamnă SPD?

 

 

Sistemul de prindere de pedală cu 2 găuri este cunoscut ca sistemul SPD ( Shimano Pedaling Dinamycs) și poate fi utilizat pentru toate tipurile de ciclism: șosea, MTB, navetă sau turism.

Sistemul de prindere de pedală cu 3 găuri este cunoscut că sistemul SPD-SL și este utilizat pentru șosea deoarece oferă stabilitate maximă și transfer de energie sporit.

Când decizi să investești într-o pereche de pantofi ciclism, Boomag este locul perfect din care îți poți alege echipamentul de care ai nevoie astfel încât să te poți bucura de orice cursă.

 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!